Angajări videochat Târgu Mureș
Condiții excelente, salariu motivant, comisioane atractive, training specializat, suport 24/7


Studio Videochat Târgu Mureș

Grand Studio te surprinde cu cele mai tari oferte de nerefuzat!


Nu ai experiență în domeniu? Nicio problemă! Dacă vorbești limba engleză suficient de bine cât să poți susține o conversație, aplică acum! Poți lucra într-un studio modern și elegant din Târgu Mureș unde tot personalul este feminin, ai program flexibil și o mulțime de beneficii.

Grand Studio oferă discreție desăvârșită și confidențialitate. Dorim să vă simțiți în siguranță la noi, pentru a vă putea relaxa, bucura și focusa asupra țelurilor voastre. Initimitatea este prioritară pentru noi. Nimeni nu va știi cine sunteți voi cu adevărat.

 

SUNĂ ACUM - 0757 310 835

Dacă vrei să te angajezi la studioul de videochat Grand ar fi recomandat să cunoști limba engleză la un nivel mediu. Și dacă știi cum să folosești un computer la un nivel de baza, deja începi să arăți că un candidat ideal pentru aceast job. Un aspect atrăgător fizic este un atu, dar apreciem și fetele cu caracteristici interesante, carismatice.

Cel mai important este disponibilitatea ta de a învăța și de a avea o minte deschisă. Acest lucru vă va duce la un venit substanțial. Studioul nostru de videochat din Târgu Mureș este complet nou. Este dedicat exclusiv fetelor, astfel încât să puteți avea încredere în viață privată și discreția este asigurată. Personalul nostru este de sex feminin.

0757 310 835

Bun venit la Grand Studio

Grand Studio te surprinde cu cele mai tari oferte de nerefuzat!

Ce trebuie să ții minte atunci când colaborezi cu Grand Studio

Cu Grand Studio câștigi încă din prima zi


Se zice că nu este bine să dai bani de lunea, dar și mai bine este când încasezi din prima zi a săptămânii! Acest lucru se întâmplă de fiecare dată când colaborezi cu Grand Studio!

Grand Studio este studioul nr.1 din Târgu Mureș


Grand Studio consideră că modelele noastre reprezintă cea mai importantă resursă pentru asigurarea unei creșteri sănătoase și pe termen lung. În acest sens depunem eforturi susținute pentru înțelegerea nevoilor de dezvoltare în videochat.

Aici ești între prieteni, fără penalizări!


Vino să faci parte dintr-o echipă prietenoasă și cu multă ambiție! Îți oferim distracție, fără stres, ca intre prietene! Dacă îți plac provocările, vrei să ieși din zona ta de confort și ai carismă te așteptăm alături de noi.

Îți putem oferi plata la zi sau la 2 săptămâni


Asta e șansa ta să ai un job bine plătit ! Plățile în cadrul studioului Grand Studio sunt întotdeauna la timp! Nu există scuze sau întârzieri, indiferent de situație.Nu mă așteptam să fiu așa plăcut surprinsă de colectivul Grand Studio, de înțelegerea de care au dat dovadă și de buna dispoziție. Trainerii m-au învățat cum să comunic și cum să devin încrezătoare în forțele proprii. Mai mult de atât, am învățat foate multe lucruri care mă ajută și în viață personală. Și pe lângă toate acestea, am primit și cea mai bună oferta de angajare din Târgu Mureș.


Corina

Model videochat