Dorința ta este să strălucești?
Începe să-ți construiești visul alături de
Grand Studio!

Grand Studio

Dacă îți dorești un job care îți poate schimba viața
și o echipă care te susține aici e locul tău!Studioul de videochat Grand Studio este un loc important din viata unui model de videochat. Un fel de loc magic unde i se îndeplinește dorința de a deveni cea mai bună versiune a ei. Așteptările sunt întotdeauna ridicate, iar noi le respectăm mereu.

Te sfătuim, te consiliem și, înainte de toate, te ascultăm. Împreună cu tine, echipa noastră identifică de fiecare dată metoda de videochat compatibilă cu personalitatea ta și cu ceea ce îți dorești. Pe lângă serviciile de top vei avea parte și de o atmosferă caldă și prietenoasă.

În cadrul studioului de videochat, câștigurile sunt cu adevărat substanțiale. Comparativ cu alte studiori de videochat, Grand Studio oferă instruire permanentă modelelor sale, accesoriile necesare obținerii unor efecte wow, dar nu în ultimul rând pachete financiare atractive.


0757 310 835

Studio Videochat Târgu Mureș

De cele mai multe ori locația contează și noi știm asta. Chiar dacă din anumite motive nu ești aproape de studioul nostru, îți oferim cazare și transport gratuit de acasă la studio și înapoi, așa că stai fără grijă!

Hai în echipa Grand Studio!

Știm că poate este dificil să iei această decizie însă consider-o o provocare, măcar poți încerca o lună și vei vedea dacă te acomodezi, dacă este ceea ce îți place. La Grand Studio plata se face la 2 săptămâni, lunar sau dacă este nevoie chiar și la zi.


Studio Grandio

Grand Studio se diferențiază extrem de tare de toate celelalte studio-uri de videochat mai ales prin aspectul impecabil al camerelor, prin felul în care este gândită întreagă simetrie a camerelor, creându-se astfel un întreg scenariu demn de Oscaruri. Modelele de videochat au parte de o intimitate deosebită, precum și de un confort sporit, toate acestea având rolul de a le crește productivitatea și încrederea în sine.În videochat, pentru a te diferenția dar și pentru a face performanță contează atât postura, dar și modul de expunere. Poți fi decupată din revistă, dacă lumina bate prost pe fața ta și îți creează umbre. Poți arată impecabil, dacă nu se aude bine sunetul. De toate aceste detalii ne ocupăm, noi, Grand Studio și îți garantăm că timpul tău este prețios și că va fi apreciat la justa lui valoare.


Strălucește alături de noi!
Avem jobul perfect pentru tine!


Training profesional


Program flexibil


Bonusuri semnificative


Confidențialitate asigurată


Îndeplinirea tuturor viselor


În urmă cu 1 an am ales să mă angajez pentru că nu făceam față cu plățile facturilor, studentă fiind. Am ales un job de casiera, dar acesta nu-mi oferea venitul de care aveam nevoie, lucram foarte mult și piedeam orele de la facultate. Într-o zi o prietenă mi-a sugerat să merg la un studio de videochat să văd cum este. De atunci viața mea s-a schimbat. Nu-mi mai fac griji de facturile scadente, de taxa de la facultate, în plus, am destul timp liber să călătoresc și să fac ce îmi place.


Ioana

Model videochat